Opskrift på sommerens fineste blomsterkage
Tekst Emma Henneberg / Foto Sara Cirkeline
Skal du holde en sommerfest, eller finder du bare en særlig ro i at bage som Sara Cirkeline - så er denne opskrift på en lækker marengskage dekoreret med sommerblomster i skønne farver lige noget for dig.
Til dagligt bor Sara Cirkeline i London med sin kæreste, men når hun skal slappe af og komme ned i gear fra storbyens ståhaj, søger hun mod den italienske landidyl. I sommerhuset nær kystbyen Alassio nyder Sara Cirkeline at kreere æstetiske desserter og delikate anretninger, som hun deler ud af på sin Instagramprofil @saracirkeline.
Vi drømmer os til den italienske riviera, lette sprøde marengs, søde solmodne bær og dekorative blomster plukket på morgengåturen.
Ingredienser:
Marengs
400 g sukker
6 æggehvider
Chokoladecreme
200 g smør
4 spsk mørk kakaopulver
150 g Philadelphia neutral
Hindbærcreme
En bakke hindbær
½ L piskefløde
“Jeg elsker at få inspiration fra omgivelserne til at dekorere de kager, jeg bager. Jeg sætter stor pris på at gøre bagværk æstetisk tiltalende, og for mig gør det ingenting, at der er små fejl her og der. Det er kun med til at gøre kagen smukkere og mere personlig” - Sara Cirkeline
Fremgangsmåde:
Hindbærcreme
Anretning